Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może się przydać 1. Chleb powinniśmy przechowywać w płóciennym woreczku, a nie w torebce foliowej. 2. Przynajmniej raz na tydzień pojemnik na pieczywo należy przetrzeć wodą z octem, dzięki temu chleb nie będzie pleśniał. 3. Chleb będzie dłużej świeższy jeśli do pojemnika włożymy jabłko. 4. Świeże bułki można zamrozić. Jeśli chcemy je odgrzać wystarczy, że zwilżymy powierzchnię wodą, a potem włożymy do rozgrzanego piekarnika. 5. Pieczywo tostowe powinniśmy przechowywać w lodówce, nie będzie wtedy pleśnieć. 6. Powierzchnia przekrojonego chleba zachowa dłużej świeżość jeśli przykryjemy ją wilgotnym papierem pergaminowym. 7. Aby posmarować masłem pieczywo chrupkie należy podłożyć pod spód drugą kromkę, wtedy wierzchnia się nie połamie.
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 98
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 75
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 70
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 404
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 98
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 75
Po kilku dniach urlopu i jadaniu "na mieście", przyszła ochota na domowe dani...
Odsłon: 70
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 404
Składniki