Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak szybko ugotować ryż? Znalazłam taki szybki sposób na ugotowanie ryżu. Zamiast stosować metodę redukowania (czekamy aż cała woda się wygotuje lub wchłonie) robimy tak: 1. Zagotowujemy trochę wody 2. Do wrzącej wrzucamy szklankę ryżu 3. Gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut 4. Odcedzamy Wczoraj wypróbowałam i w smaku ryż jest fajny, nierozgotowany, ale i nie twardy. No i ta szybkość! Polecam :) fot. flickr.com / Marinate Me Baby
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 180
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 128
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1067
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 516
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 64
Składniki