437. odcinek Ewa Gotuje: wegetariański pasztet, cassoulet i dyniowe bułeczki
W kolejnym odcinku programu kulinarnego Ewa Wachowicz postawiła na zdrowe warzywa. Na przystawkę przygotowała wegetariański pasztet. Daniem głównym okazała się francuska potrawka, czyli cassoulet. Gospodyni podała ją w wersji ekskluzywnej z kaczymi udkami. Zdradziła również przepisy na biały ser w oliwie i aromatyczne bułeczki dyniowe.
Polecane artykuły
Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...
Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...
Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
- Azjatycka
- Włoska
- Indyjska
- Tajska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Boczniaki
- Przyprawy
- Curry
- Makarony
- Ciasta
- Kremy
- Makaronowe
Odsłon: 136
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
- Impreza
- Grill
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Owoce
- Orzechy
- Włoskie
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 86