450. odcinek programu "Ewa Gotuje"
W ostatni dzień kwietnia Ewa Wachowicz przywitała widzów kremem z zielonej sałaty i szpinaku, następnie zdradziła przepis na wyśmienite roladki z rusztu. Do dania głównego podała kolorową sałatę z marynowanymi buraczkami, papryką oraz filetami z cytrusów. Na deser gospodyni zrobiła krem czekoladowy z musem malinowym i truskawkami.
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Włoska
- Meksykańska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Oregano
- Makarony
Odsłon: 126
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 923
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Kapusta
- Mięso
- Wieprzowina
- Wołowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Majeranek
- Kiełbasy
- Dla zdrowia
Odsłon: 79