451. odcinek programu Ewa Gotuje
W 451. odcinku „Ewa Gotuje" widzowie poznali kolejne inspirujące przepisy Ewy Wachowicz. Prowadząca rozpoczęła gotowanie od przyrządzenia sycącej zupy koperkowej z pulpetami, a następnie zdradziła przepis na wiosenną tartę ze szparagami. W programie nie mogło też zabraknąć receptury na przekąskę i wyjątkowy deser. Przekonaj się, czym tym razem Ewa Wachowicz zaskoczyła swoich widzów.
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
- Impreza
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Mleko
- Przyprawy
- Curry
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 1186
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Buliony
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Kanapki
- Dla zdrowia
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Kapusta
- Mięso
- Wieprzowina
- Wołowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Majeranek
- Kiełbasy
- Dla zdrowia
Odsłon: 140