466. odcinek programu Ewa Gotuje

W 466. odcinku programu „Ewa Gotuje" tematem przewodnim był szybki obiad. Ewa Wachowicz postawiła na owocowo-warzywną zupę, błyskawiczne leczo i zaskakujący deser. Dowiedz się, jak zrobić te smakołyki.

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Krem karpatkowy

Krem karpatkowy, wbrew nazwie nie tylko do karpatki.

Odsłon: 76

30 min
3
Desery Krem mascarpone ze śmietaną

Idealny krem do biszkoptów, rolad a przede wszystkim tortu Pavlova.

Odsłon: 65

>60 min
3
Ciasta Kremówka

Dwa płaty ciasta francuskiego przełożone dwoma kremami: budyniowym i śmietank...

Odsłon: 141

60 min
3
Desery Krem mascarpone z budyniem

Pyszny krem mascarpone, trwalszy i bardziej plastyczny niż ten z bitą śmietaną.

Odsłon: 100

30 min
3