Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
468. odcinek Ewa Gotuje
W 468. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na włoskie pyszności, ale z polskim twistem! Na pierwszy posiłek Ewa Wachowicz podała zupę ribollitę, a na danie główne - pizzę na chlebowym spodzie. Deser zaskoczył - było to tiramisu, ale nieco „spolszczone". Zobacz, jak przygotować pyszności!
Polecane artykuły
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Groch to bardzo wartościowy i sycący składnik, który sprawdza się w wielu różnych daniach. Aby dobrze smakował, należy go odpowiednio ugotować. W j...
Zioła w kuchni sprawiają, że nasze dania są nie tylko pyszniejsze, ale również zdrowsze. Aż chce się zanurzyć nos w talerz, gdy znajduje się na nim...
To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam.
- Impreza
- Polska
- Węgierska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Cukinia
- Papryka
- Nabiał
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 154
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 225