Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
480. odcinek programu "Ewa Gotuje"
Majówka nieodzownie kojarzona jest ze spotkaniami przy grillu. Ewa Wachowicz w tym roku postawiła na oryginalną deskę z masłem, lekką zupę z fasolki szparagowej, aromatyczną wątróbkę z rusztu oraz pyszną, kakaową tartę z białą czekoladą i pestkami granatu.
Polecane artykuły
Chociaż ciasta z jabłkami znajdziemy w menu wielu kuchni świata, to właśnie polska szarlotka robi prawdziwą furorę wśród zagranicznych turystów. W...
Szparagi to warzywa, które wyróżniają się nie tylko bogactwem składników odżywczych, ale również doskonałym smakiem i ogromną uniwersalnością. Plan...
W sklepach znajdziemy wiele rodzajów kiełków, najczęściej spotkać można te z rzodkiewki, słonecznika, brokułów, czy lucerny. Kryją w sobie moc wita...
Szparagi to warzywa cenione nie tylko za wyjątkowy smak, ale również bogactwo substancji odżywczych i mnogość zastosowań w kuchni. Możesz przyrządz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1079
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
- Grill
- Polska
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Owoce
- Truskawki
- Płatki
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 11178