Ewa Gotuje - odcinek 402
W kolejnym odcinku Ewa Wachowicz ugotuje kolorową i bardzo zdrową zupę paprykową z kaszą jaglaną. Później upiecze karkówkę w plastrach, a kawałki mięsa przełoży cebulą. Na deser będzie ciasto bez pieczenia – z kremem śmietanowym i masą na bazie purée z dyni. Ewa podpowie też, w jaki sposób zakonserwować koperek, by służył nam przez długie, jesienne i zimowe miesiące.
Polecane artykuły
Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...
Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...
Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Przyprawy
- Majeranek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 1152