Jubileuszowy 469. odcinek Ewa Gotuje

Minęło już 15 lat od emisji pierwszego odcinka programu Ewa Gotuje. Jego autorka postanowiła na szczególny jubileusz przygotować aromatyczny rosół królewski, gołąbki z karpiem oraz ciasteczka słoneczka. Choć wraca do swoich kulinarnych korzeni, to jednocześnie stawia na pewne zmiany w przepisach. Zobacz, jak zrobić wszystkie pyszności z 469. odcinka!

Polecane artykuły

Informacje Dawniej mówiono na niego kozia stópka. Ocet z tej rośliny działa przeciwzapalnie i przeciwreumatycznie

Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...

0
Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

3
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

1
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
0
Dania główne Żeberka w sosie

Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...

Odsłon: 92

30 min
2
30 min
21