Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
Jubileuszowy 469. odcinek Ewa Gotuje
Minęło już 15 lat od emisji pierwszego odcinka programu Ewa Gotuje. Jego autorka postanowiła na szczególny jubileusz przygotować aromatyczny rosół królewski, gołąbki z karpiem oraz ciasteczka słoneczka. Choć wraca do swoich kulinarnych korzeni, to jednocześnie stawia na pewne zmiany w przepisach. Zobacz, jak zrobić wszystkie pyszności z 469. odcinka!
Polecane artykuły
Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 7
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Kremy
- Owoce
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Wanilia
- Ciasta
- Kremy
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 79
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92