Nawigacja
nigdy tego nie zjem!!!!!!
| nigdy tego nie zjem!!!!!! | ![]() Gość | 2008-07-25 11:18:25 |
|---|---|---|
Są potrawy, których wprost nie znosicie? W moim wypadku są to tradycyjne flaczki i wątróbka. Nie tknę tego, choć słyszałam, że z odpowiednimi dodatkami i po odpowiednim przygotowaniu smakuje wszystyko. No nie wiem... A czego wy nie znosicie? | ||
| Autor | Tytuł postu | Data | |
|---|---|---|---|
![]() Gość | 2008-07-25 11:18:25 | ||
Są potrawy, których wprost nie znosicie? W moim wypadku są to tradycyjne flaczki i wątróbka. Nie tknę tego, choć słyszałam, że z odpowiednimi dodatkami i po odpowiednim przygotowaniu smakuje wszystyko. No nie wiem... A czego wy nie znosicie? | |||
![]() Gość | 2008-07-25 12:18:38 | ||
a ja nie moge przelknąć wołowiny, brrr. podpisuje sie też pod flaczkami | |||
![]() Gość | 2008-11-29 16:43:15 | ||
ja nie lubie czarnej zupe z gesia wy pewnie wogle nie widziliscie jej bo mieszkacie gdzies w warszawie nima wsi ja nie na wsi ale mala miejscowosc niieznosze jeszce kupywanych pyz i klusek z makiem | |||
![]() Gość | 2008-12-11 16:26:58 | ||
jak nie widzielismy :] to sie naywa cernina - jak bylam dzieckiem i nieswiadomie ja jadlam to bylo nawet ok jednak poniej produkty mnie dobily ;/ pozdr ;) | |||
![]() Gość | 2008-07-25 12:41:18 | ||
Są potrawy, których wprost nie znosicie? W moim wypadku są to tradycyjne flaczki i wątróbka. Nie tknę tego, choć słyszałam, że z odpowiednimi dodatkami i po odpowiednim przygotowaniu smakuje wszystyko. No nie wiem... A czego wy nie znosicie? Oczywiście flaki i wątróbka. W przypadku drugiej potrawy, kilkakrotnie przyrządzono w innej postaci. Jak widać nic to nie zmieniło. A jeśli ktoś ponownie wpadnie na pomysł przysmażenia sałatki jarzynowej ze... | |||
| 2008-07-25 16:47:45 | ||
Miałam kiedyś niesmak w stosunku do wątróbki i szpinaku, ale to przeszło z wiekiem. Natomiast dalej nie tknę flaków, czerniny i kminku. | |||
![]() Gość | 2008-07-26 15:29:45 | ||
Ja także nigdy nie chwyce się wątróbki,flaków i oprócz tego:wszystkich innych podrobów jak seca płucka ozory itp a ponad to kaszanki ryżu zapiekanego z jablkami i makaronów na slodko poprostu mi nie wchodzi to do gardla zjadam makaron ryż ale nigdy nie na słodko nie pasuje mi ta kombinacja smaków pozdrawiam Agnieszka | |||
| 2008-07-27 18:29:02 | ||
nie dlatego że nie lubię tylko dlatego , że się brzydzę: krewetki, ślimaki, małże, osmiornice i inne tego typu robactwo , fuj | |||
![]() Gość | 2009-10-16 19:25:57 | ||
oj szkoda mi Ciebie,że tyle tracisz. | |||
![]() Gość | 2008-07-27 21:19:25 | ||
NIENAWIDZĘ: czerniny, zupy owocowej, szpinaku, mleka gotowanego, grysiku i makaronu z twarogiem - nie tknę tego za żadne skarby świata! | |||