Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zupy
Zupa kukurydziana z Nowej Anglii
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
- Amerykańska
- Warzywa
- Ziemniaki
- Kukurydza
- Owoce
- Nabiał
- Mleko
- Mięso
- Wieprzowina
- Ryby
- Owoce morza
- Przyprawy
- Ciasta
- Kremy
Odsłon: 26
0
Dania główne
Potrawka z kurczaka
Szybko, prosto, smacznie
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Warzywa
- Ziemniaki
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Rozmaryn
- Płatki
Odsłon: 87
5
Ciasta
Ciasteczka piknikowe
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Ciasta
- Ciastka
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 195
6
Dania główne
Obiad mistrza kuchni- smażona kaszanka
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
15
REKLAMA