Idealnie kremowe i jedyne w swoim rodzaju zupy kremy Poznaj nowości marki PROSTE HISTORIE

Gorąca, pyszna zupa to nieodłączny element tradycyjnego polskiego obiadu. Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, pobudza zmysły i apetyt. Zdrowe, naturalne składniki, wyśmienity smak i prostota przygotowania – to przepis na udaną zupę!

W codziennym biegu nie zawsze znaleźć można czas na przygotowanie domowego posiłku, dlatego marka PROSTE HISTORIE przychodzi z pomocą wszystkim miłośnikom domowej, tradycyjnej kuchni i pysznych zup w nowoczesnym wydaniu. Zupy kremy to jeden z najpyszniejszych trendów kulinarnych ostatnich lat. Aksamitne, intensywne w smaku zupy kremy, przygotowane na bazie polskich warzyw, to propozycja na wartościowy obiad, który przyrządzisz w zaledwie kilka minut!

To pierwsza na rynku, innowacyjna mieszanka warzyw gotowych do zmiksowania z dodatkami w postaci grzanek czosnkowych, ziołowych i pestek dyni. Produkt możesz modyfikować wedle własnych upodobań smakowych. PROSTE HISTORIE dają pole do popisu dla wyobraźni. Do białych warzyw można dodać odrobinę boczku, a żółty krem „podkręcić" w orientalnym stylu, dodając szczyptę chili i kurkumy. Prawdziwa siła smaku tkwi w prostocie! Spróbuj i przekonaj się, że przygotowanie pysznego i zdrowego posiłku, możliwe jest w zaledwie kilka chwil.

Zupa krem z zielonych warzyw Proste Historie kryje w sobie bogactwo smaku brokułów, cukinii, zielonego groszku i szpinaku. W opakowaniu znajdziesz całe warzywa do zmiksowania, a w oddzielnej saszetce aromatyczne i chrupiące grzanki ziołowe, które podkreślą smak przyrządzonej zupy krem.

Zupa krem z białych warzyw Proste Historie to doskonała kompozycja warzyw oparta na kalafiorze, pietruszce, ziemniakach i selerze. W środku znajdują się całe warzywa do zmiksowania! Aksamitny smak delikatnych warzyw idealnie skomponuje się z grzankami czosnkowymi znajdującymi się w opakowaniu, w oddzielnej saszetce.

Zupa krem z żółtych warzyw Proste Historie to iście słoneczna kompozycja warzyw: dyni, żółtej i pomarańczowej marchwi oraz żółtej papryki. W środku znajdziesz całe warzywa do zmiksowania! Rozgrzewającą, optymistyczną kompozycję dopełnią wyraziste w smaku prażone pestki dyni, zapakowane w oddzielnej saszetce, którymi można udekorować przyrządzoną zupę krem.

Źrdóło: Materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Prosta sałatka grillowa

Sałatka z młodych ziemniaków, selera naciowego, pora i ogórków polana sosem m...

Odsłon: 30

15 min
0
Wędliny Wędzony schab z gara.

Wieprzowy schab uwędzony w garnku na zrębkach z olchy.

Odsłon: 43

15 min
5

Polecane artykuły

Informacje Zbieramy od drugiej połowy maja. Przepisy na przetwory z młodych szyszek sosny

Młode szyszki sosny nie tylko pięknie pachną, ale też cechują się wieloma właściwościami. Można przygotować z nich syrop i przetwory, które pomogą...

2
Informacje Dawniej mówiono na niego kozia stópka. Ocet z tej rośliny działa przeciwzapalnie i przeciwreumatycznie

Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...

3
Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

3
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

1