Ewa_Gotuje

Sponsorowane

Jak przygotować 12 dań wigilijnych, by goście spróbowali wszystkiego i nie czuli przejedzenia?

Chyba każdy zna to uczucie, kiedy chciałoby się jeszcze spróbować kolejnej potrawy, ale żołądek jest już tak przepełniony, że nie jesteśmy w stanie zjeść ani kęsa więcej. Przygotowując kolację wigilijną, warto pomyśleć o tym, jak zachować tradycyjny smak świąt, jednocześnie tworząc lżejsze wersje dań.

Jak przygotować 12 dań wigilijnych? / materiały promocyjne

Partnerem publikacji jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju

Partnerem publikacji jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Barszcz z botwinki

Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...

Odsłon: 59

60 min
1
>60 min
11
Sałatki Sałatka w kilka minut

Sałatka prosta w przygotowaniu i tylko z kilku składników, a przygotujesz ją...

Odsłon: 358

15 min
2

Polecane artykuły

0
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

3
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

11