Jedyna taka kolacja dla miłośników czterech kółek

Jesteś fanem motoryzacji i dobrego jedzenia? Co powiesz na wyjątkową kolację w chmurach w towarzystwie nowoczesnych i klasycznych aut? Już w najbliższy weekend (27 i 28 sierpnia) Neo(n) Bistro zaprasza wszystkich miłośników czterech kółek na włoską ucztę pod gwiazdami z Chefem Edoardo Mallozzi.

Fot. materiały prasowe

Kolację na ostatnim piętrze parkingu Hotelu Novotel, którą uświetnią zaparkowane przy stolikach modele aut Ferrari i Maserati.

Od restauracji do motoryzacji

Miłośników samochodów marki Ferrari i Maserati powinna ucieszyć ta informacja. W ostatni weekend sierpnia (27 i 28) na parkingu hotelu Novotel zaparkują klasyczne i nowoczesne modele tych samochodów. Jeśli więc jesteś miłośnikiem motoryzacji, a przy okazji lubisz dobrze zjeść, koniecznie zarezerwuj kolację w Neo(n) Bistro. W tym tygodniu kubki smakowe Gości rozpieszczać będzie Edoardo Mallozzi, Chef La Squadra Ristorante, włoskiej restauracji znajdującej się w Katowicach przy salonie samochodów marki Ferrari oraz Maserati. Na Gości czekać będą wyjątkowe dania tradycyjnej kuchni włoskiej w wersji wege oraz mięsnej. Wśród nich m.in. pasta z włoską wędzoną szynką, sosem pomidorowym, dodatkiem Parmigiano Reggiano D.O.P, wegetariańska lasagne lub pieczony indyk w plastrach z sosem z tuńczyka, kaparami i oliwą. Zwieńczeniem kolacji będzie słynne pistacjowe tiramisu Edoardo, o którym niejednokrotnie pisano, że lepszego próżno szukać nawet we Włoszech. Zapowiada się włoska uczta w towarzystwie nowoczesnych i klasycznych aut!
Do 26 września co weekend Goście mogą spróbować dań innego Chefa Kuchni serwowanych na dachu parkingu Hotelu Novotel. Neo(n) Bistro to nie tylko wspaniałe doświadczenie kulinarne, ale również możliwość spędzenia wieczoru w niezwykłych okolicznościach. Romantyczny klimat tego miejsca to zasługa przede wszystkim widoku na Warszawę nocą, blasku kolorowych neonów oraz rozgwieżdżonego nieba. Są to zdecydowanie sprzyjające okoliczności na pierwszą randkę czy na niezapomniane zaręczyny!

O Neo(n) Bistro

Neo(n) Bistro jest pierwszą próbą po-lockdownowej redefinicji fine diningu. To seria unikalnych, jednorazowych kolacji wiodących polskich Chefów organizowanych przez twórców Nocnego Marketu oraz Festiwali Restaurant Week i Fine Dining Week i odbywających się w na co dzień niedostępnych magicznych przestrzeniach Warszawy. Niepowtarzalnym doświadczeniom towarzyszy odpowiednia oprawa i serwis, które twórczo łamią historyczne i nowoczesne standardy najwyższej sztuki kulinarnej gościnności.

Wyjątkowe kulinarne doświadczenia z 360° widokiem na stolicę będą odbywać się od lipca do września 2021 r na dachu hotelu Novotel przy ulicy Parkingowej.
Neo(n) Bistro jest pierwszą w Polsce restauracją w 100 % pozostająca w duchu filozofii zero waste #SzanujJedzenie. Dzięki wcześniejszemu wyborowi menu przy dokonywaniu rezerwacji online, marnowana żywność zostaje ograniczona do zera.

Źródło: materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
11
Dania główne Żeberka w sosie

Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...

Odsłon: 973

30 min
16
60 min
15

Polecane artykuły

Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

2
Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

10
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0