Już dziś Piekielna Kuchnia otwiera się na nowo z nowym szefem – Mateuszem Gesslerem! Wrota kuchni przekroczy 14 kulinarnych pasjonatów. Zobaczcie czołówkę programu!

Uczestnicy „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” staną do walki o prestiżowy tytuł zwycięzcy, nagrodę 100 tysięcy złotych oraz staż w jednej z restauracji, której właścicielem jest Mateusz Gessler.

Fot. materiały prasowe/Polsat

W każdym odcinku dwie drużyny - niebieskich i czerwonych zmierzą się z kulinarnym zadaniem, a zwycięska drużyna dostanie wyjątkową nagrodę - spotkania z niezwykłymi gośćmi, degustacje luksusowych produktów w ekskluzywnych miejscach, szkolenia z ekspertami. W tym sezonie przegrana drużyna zamiast kary otrzyma „lekcję do odrobienia”, czyli zadanie, które ma ich nauczyć pokory, szacunku do pracy i produktu oraz pokazać wartość pracy zespołowej.
Swoje kulinarne umiejętności pod okiem Mateusza będą szlifować: Osi Ugonoh, Julia Oleś, Marcin Rybak, Igor Łubkowski, Karolina Stolarska-Bigos, Jarek Gruda, Michał Kurczewski, Ina Rybarczyk, Anna Anklewicz, Agata Wójcik, Hubert Jabłoński, Maciej Adamczyk, Marta Spilarewicz i Kamil Krupicz. 
Piekielne zmagania, łzy, zaskakujące decyzje szefa Mateusza Gesslera i wyzwania, jakich w „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia” jeszcze nie było. To wszystko już dziś o godzinie 20:00 w Polsacie.

Zobaczcie czołówkę siódmej edycji reality show! 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Pomidorowa dla maturzysty

...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...

Odsłon: 137

15 min
5
Sałatki Sałatka z Jarmużem

CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...

Odsłon: 101

15 min
2
Ciasta Jabłecznik na biszkoptach

Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...

Odsłon: 22718

30 min
31

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1