Nowe wydanie Vita Medium

... a w nim kolejne przepisy naszego użytkownika, tym razem swoimi pomysłami na naleśniki z brokułami, pizze caprese, fantastyczne pieczone zieminaki oraz rewelacyjne bułki z bazylią i suszonymi pomidorami podzielił się kwiatek508!

Prócz wspaniałych przepisów, w najnowszym numerze będziecie mogli przeczytać wywiad z Grzegorzem Turnauem "Składam się z drobiazgów", w którym opowie o kawiarniach, rzucaniu palenia i obawie przed siedzeniem, a także o muzycznej współpracy, inspiracjach i zamykaniu się we własnej głowie.

Najaktualniejsze i najbardziej palące zagadnienia z zakresu zdrowia i medycyny. Jak radzić sobie z chorobą lokomocyjną? Jak zniwelować objawy zespołu nagłej zmiany strefy czasowej? Co zrobić by nasza skóra miała ładny odcień brązu? Jak przygotować skórę przed ślubem. W tym numerze dowiedzie cię także, gdzie pojechać na wakacje z dzieckiem, jak poradzić sobie z nieprzyjemnościami zwanymi Zemstą Faraona oraz jaki kraj ma największy wkład w medycynę.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Desery Sernik który nie opada

Przepis na idealny sernik który nie opada! Jest pulchny, delikatny i wilgotny.

Odsłon: 550

>60 min
12
wszystkie
4
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 107

wszystkie
9
Dodatki ogórki z koperkiem

Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...

Odsłon: 104

wszystkie
4

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

1