Półfinał "Hell's Kitchen"

Przed nami półfinał najgorętszego, kulinarnego show. Kto sprosta wyzwaniom Mateusza Gesslera i dostanie się do finału "Hell's Kitchen"?

Fot. materiały prasowe/ Krystian Szczęsny

Tydzień temu decyzją szefa kuchni Mateusz Gesslera pożegnał się Arek. A już dziś 6 osób będzie walczyć o finał 8 edycji  Hell's Kitchen!
Uczestnicy w trzech dwuosobowych drużynach przygotowują trzydaniowe menu lunchowe, którego cena nie może przekroczyć 40 zł. Klienci ocenią jedzenie w ankietach. Na sam koniec Mateusz będzie degustował menu lunchowe każdej z drużyn i wybierze najlepszy duet. Wygrana drużyna trafi do w finału. Na pozostałą czwórkę będzie czekał  jeszcze jeden challenge.  

Kto poradzi sobie ze wszystkimi zadaniami i zagwarantuje sobie miejsce w finale, a kto już na ostatniej prostej będzie musiał pożegnać się z programem?

Przekonaj się już dziś, oglądając Polsat od 21:10!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Nadziewana pierś z kurczaka

Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...

Odsłon: 8761

30 min
10
Przetwory Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu

Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...

Odsłon: 117

>60 min
2

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

0
Informacje Od tygodni króluje w naszym domu. Najlepsze smarowidło do kanapek, dzieci je uwielbiają

Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z masła na rzecz zdrowszych smarowideł do chleba. Na kanapkach królują warzywne pasty z ciecierzycy, c...

3
Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3