Sprytne porady, by świąteczne dania smakowały idealnie

Trwają przygotowania do Wielkanocy. Jak ułatwić sobie pracę i sprawić, by dania smakowały wspaniale? Co zrobić, by skorupki jaj nie pękały w trakcie gotowania, a babka wielkanocna była idealnie wilgotna? Wystarczy zastosować kilka trików, które poprawią smak potraw i usprawnią gotowanie. Przedstawiamy sprawdzone sposoby na wielkanocne przysmaki.

Co zrobić, by skorupki jaj nie pękały w trakcie gotowania? / materiały promocyjne

Działanie finansowe z Funduszu Promocji Roślin Oleistych

Partnerem publikacji jest Polskie Stowarzyszenie Producentów Oleju

Materiały promocyjne

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
8
15 min
1
Dania główne Mięso mielone z ryżem

Pyszne danie jednogarnkowe, które właściwie robi się samo. Mielone mięso w po...

Odsłon: 58

15 min
0

Polecane artykuły

Informacje Co na obiad w piątek bez mięsa? Proste i szybkie w przygotowaniu przepisy

Piątek to dzień, w którym wiele osób rezygnuje ze spożywania mięsa. Jedni robią to z pobudek religijnych, inni natomiast z przyzwyczajenia i nawyku...

7
Informacje Krówki tailor-made od Cukrówek – nadaj swojej imprezie wyjątkowy charakter

Jak dotrzeć do serc uczestników Twojej imprezy? Przez żołądek! W dobie wszechobecnego nurtu tailor-made – także w branży eventowej – coraz większą...

0
Ewa gotuje Ewa gotuje: Szparagi zapiekane z jajkiem, burgery z pstrąga i sernik na zimno

Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...

2
Informacje Wybrano najlepsze pizzerie w Europie. W rankingu mamy dwie polskie

Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...

7