Zarabiaj ze Smakerem!

Od dziś możesz zarabiać na swoich przepisach dodawanych do Smakera. Wystarczy przejść kilka prostych kroków, aby móc cieszyć się z dodatkowego zarobku.

Kochasz gotować i dzielić się pomysłami? Nie musisz być profesjonalnym kucharzem żeby zarabiać na gotowaniu. Z Nami zyskasz za każdym razem, gdy ktoś obejrzy Twój przepis. Rachunek jest prosty! Im więcej przepisów dodasz, tym więcej osób je zobaczy, a dzięki temu na Twoje konto bankowe będą wpływać nowe fundusze.

Jak to zrobić?

Bądź aktywnym użytkownikiem. Dodawaj przepisy i zgłoś się do naszego programu, a przekonasz się jak łatwo podreperujesz swój domowy budżet.

Dzięki partnerskiej współpracy między Smakerem i Google, pomożemy założyć Ci indywidualne konto Adsense umożliwiające zarabianie pieniędzy, i krok po kroku przeprowadzimy przez cały proces. Jeśli posiadasz już takie konto, przystąpienie do naszego programu będzie jeszcze szybsze.

Czy mi się to opłaca?

Oczywiście! Wraz z naszym partnerem Google zdecydowaliśmy się oprzeć program o Google AdSense. Co oznacza, że pod dodanymi przez Ciebie przepisami pojawią się reklamy, dzięki którym Ty zarobisz!

Każda odsłona to Twój zarobek, a musisz wiedzieć, że Smaker jest największym serwisem kulinarnym w Polsce* i gwarantuje Ci najwyższe liczby odsłon*.

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

Zarabiaj na swoich przepisach

 

 

Więcej informacji na temat programu AdSense w Smakerze znajdziesz w swoim profilu w zakładce "AdSense" oraz w przygotowanym przez nas poradniku (aby go przeczytać, kliknij tutaj). Zapoznaj się również z regulaminem programu, dostępnym tutaj.

 

*Źródło: Mega­pa­nel PBI/Ge­mius, czer­wiec 2015, kate­go­ria „Kuchnia, gotowanie".

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
8
15 min
0
30 min
3

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa gotuje: Szparagi zapiekane z jajkiem, burgery z pstrąga i sernik na zimno

Kiedy na dworze robi się coraz cieplej, w kuchni Ewy Wachowicz pojawiają się pyszne wiosenne przepisy. Nie zabraknie zielonych szparagów w wersji z...

1
Informacje Wybrano najlepsze pizzerie w Europie. W rankingu mamy dwie polskie

Popularny włoski przewodnik „50 Top Pizza” na liście najlepszych pizzerii w Europie umieścił dwie polskie restauracje. Dowiedz się, gdzie w naszym...

6
Informacje Zbieramy od drugiej połowy maja. Przepisy na przetwory z młodych szyszek sosny

Młode szyszki sosny nie tylko pięknie pachną, ale też cechują się wieloma właściwościami. Można przygotować z nich syrop i przetwory, które pomogą...

11
Informacje Dawniej mówiono na niego kozia stópka. Ocet z tej rośliny działa przeciwzapalnie i przeciwreumatycznie

Podczas spaceru po lesie możesz natrafić na wiele ciekawych roślin, które swoje zastosowanie mają zarówno w kuchni, jak i ziołolecznictwie. Dziś pr...

3