Klasyczne wypieki w nowych, smacznych wariantach.
Ciasta serowe przyrządzone ze smacznego twarogu, wiejskiego sera i innych podobnych produktów należą do ulubionych wypieków - i to już od wielu dziesięcioleci. Dziś oprócz tradycyjnego twarogu i świeżych białych serów mamy do dyspozycji ich coraz bardziej popularnych włoskich "kuzynów", sery mascarpone i ricotta.
REKLAMA
Dzięki tym serom możemy tworzyć wciąż nowe odmiany ciast, które stanowią atrakcję spotkań przy kawie.
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Bez dodatków, ze świeżymi owocami albo z odrobiną alkoholu: ciasta serowe, torty i drobne wypieki zaspokoją każdy gust i są odpowiednie na każdą okazję.
Obszerna charakterystyka produktów: co znajduje się w twarożku naturalnym, twarogu gruboziarnistym, białym serze, serach ricotta i mascarpone
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
kurczak po koreańsku
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
2
Dodatki
Sos musztardowy do sałatek, steków, potraw z grilla i nie tylko
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Amerykańska
- Polska
- Francuska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 195
5
REKLAMA