Konkurs: Zdradź nam swój sposób na świąteczny smakołyk i wygraj!

Aromat skórki pomarańczowej w serniku, miodowy piernik i keks wypełniony po brzegi bakaliami. Magia i radosny czas zbliżających się świąt sprawia, że coraz częściej planujemy, jakie ciasta zagoszczą w Boże Narodzenie na naszym rodzinnym stole.

Serwis Smaker i Delikatesy 13 zapraszają wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie.

Podzielcie się z nami swoimi sekretami. Zdradź nam przepis na swój świąteczny smakołyk. Najciekawsze i najsmaczniejsze pomysły nagrodzimy koszami pełnymi przysmaków wprost z Delikatesów 13.

W każdej paczce znajdziecie:

  • Konfiturę z dyni z arakiem
  • Konfiturę z pomarańczy i passiflory
  • Musztardę cebulową
  • Marmoladę z pomarańczy favella
  • Herbatę kusmi tea 4 red fruit
  • Mieszankę bakalii
  • Czekoladki


Dzięki nagrodzie w naszym konkursie, będziecie mogli skosztować wyjątkowych produktów Delikatesów 13. Jak mówią przedstawiciele sklepu: -Do Delikatesów 13 bezpośrednio sprowadzamy specjały z różnych zakątków świata: przyprawy, szlachetne oliwy, octy balsamiczne, trufle, foie-gras i inne rarytasy. Wyszukana propozycja dla smakoszy: selekcja doskonałych serów oraz najlepszej jakości wędlin od uznanych włoskich i francuskich producentów. Portugalskie sardynki, hiszpańskie tuńczyki, łososie ze Szkocji. Kawy i herbaty z najbardziej renomowanych zamorskich plantacji. Ponadto wspaniałe tradycyjne pieczywo, pyszne miody oraz ekologiczne produkty z różnych regionów Polski. Przede wszystkim jednak nasi kucharze specjalnie dla Państwa wytwarzają na miejscu świeże produkty. Wybór tortów, ciast, czekoladek, trufli, pralinek stanowi słodkie zwieńczenie bogatej oferty.

Delikatesy 13

-Nasze wypieki powstają pod okiem najlepszych Szefów Kuchni restauracji grupy Likus Hotele i Restauracje. To dzięki nim codziennie do Delikatesów 13 trafiają świeże torty, ciasta, słodkie tarty, strudle a nawet czekoladki, trufle i praliny. W swym portfolio posiadamy również szeroką gamę wypieków na zamówienie. Wesele, urodziny, chrzciny, komunia, jubileusz czy święta. Z przyjemnością podejmiemy się nawet najbardziej skompilowanym wyzwaniom. Wielkie doświadczenie naszych cukierników to gwarancja produktu o najwyższym standardzie.

-Staramy się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów. Dlatego w naszym portfolio znajdziecie państwo nie tylko tradycyjne wypieki oparte na tradycyjnych recepturach, ale również wypieki bezglutenowe. Pieczemy bez konserwantów, sztucznych barwników i polepszaczy smaku. Stosujemy produkty najwyższej jakości. Wszystkie nasze wypieki możecie Państwo skosztować na miejscu. Specjalnie zaaranżowane stoliki zachęcają do degustacji delikatesowych przysmaków.

Delikatesy13Delikatesy13Delikatesy13


Chcesz wygrać kosz upominkowy od Delikatesów 13? Wypełnij poniższy formularz!

 

Konkurs rozpoczyna się 8.12.2015 , a na odpowiedzi czekamy do 15.12.2015  Zwycięzców konkursu wyłonimy 21.12.2015r.

Konkurs zakończony. Bardzo dziękujemy za zgłoszenia.

Regulamin konkursu znajduje się na kolejnej stronie.

Delikatesy 13

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 127

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 65

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2