Arcysmaczne i nowatorskie przepisy. Potrawy lekkie i zdrowe, wyrafinowane i takie, które przygotowuje się w chwilę, a wszystkie podane w taki sposób, by nie tylko doskonale smakowały, ale i cieszyły oczy. Wspaniałe zdjęcia, mistrzostwo stylizacji kulinarnej, tysiące smaków, które zadowolą najwybredniejsze podniebienie.
To również opowieść o karierze kucharskiej Roberta Sowy.
Esencja smaku!
Książka kucharska jakiej nie było! Robert Sowa, szef kuchni hotelu Jan III Sobieski, kucharz Polskiej Reprezentacji w Piłce Nożnej, laureat Oskara Kulinarnego postanowił podzielić się swoimi kulinarnymi sekretami!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wędliny
Szynka biała, parzona
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Rozmaryn
- Tymianek
- Szynki
- Dla zdrowia
Odsłon: 475
8
Wędliny
Świąteczny gotowany schab
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Francuska
- Śródziemnomorska
- Ukraińska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Buliony
- Warzywa
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Rozmaryn
- Dla zdrowia
Odsłon: 1290
10
Śniadania
grzybek zwyczajny
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 50
2
Desery
Kurczaczki, pisanki - kruche ciasteczka
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 346
6
REKLAMA