Ewa_Gotuje

Menu italiano. Na co dzień i od święta

Ten kulinarny poradnik zrodził się z pomysłu, aby dać miłośnikom gotowania pożyteczne i praktyczne narzędzie na cały rok.

Fot. materiały prasowe

Ten pięknie wydany poradnik dzień po dniu i miesiąc po miesiącu prowadzi po tajnikach najlepszych przepisów tradycyjnej włoskiej kuchni - od przystawek przez pierwsze i drugie dania po desery. Znajdują się w nim również krótkie porady i sekrety przekazywane córkom przez matki oraz kulinarne mądrości ze starych rodzinnych przepisów. Wszystko oczywiście doprawione apetycznymi zdjęciami.

Ta książka to: 365 wybornych smakołyków - 365 sekretów ułatwiających gotowanie - 365 sposobów na naprawienie błędów, które mogą się przytrafić w kuchni każdemu


Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?

- już więcej nie będziesz się zastanawiać, co dzisiaj ugotować - pomysły na każdy dzień będą zawsze pod ręką;

- poszczególne miesiące rozpoczynają się listą produktów charakterystycznych dla danej pory roku, a kończą propozycją czterech tematycznych zestawów złożonych z najlepszych propozycji miesiąca, np. na kolację z przyjaciółmi, na uroczysty obiad czy dla osoby, która ma mało czasu albo dba o linię;

- dzięki sprawdzonym wskazówkom każdemu uda się uniknąć wielu nieprzyjemnych niespodzianek i czas spędzony w kuchni nigdy nie zamieni się w koszmar.

Polecamy!

 

Format:

220x220 mm

Liczba stron:

496

Ilustracje:

kolorowe zdjęcia

Oprawa:

twarda

Cena detal.:

59,00 zł

 

 

 

 

 

 

Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
7
15 min
4
30 min
16

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

2
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0