-
Przepisy
- Posiłek
- Okazje
- Kuchnie świata
- Składniki
- Dieta
- Wideoprzepisy
- Książki kucharskie
-
Artykuły
EGO
EGO
4
W serwisie od: 08.08.2013
Wszystkie ( )
EGO
Carpaccio z kaczki skropione dressingiem z granatu i lawendy wg przepisu szefa kuchni Uroczyska Siedmiu Stawów Luxury Hotel – Tomasza Połoma
Dania główne
Carpaccio z kaczki skropione dressingiem z granatu i lawendy wg przepisu szefa kuchni Uroczyska Siedmiu Stawów Luxury Hotel – Tomasza Połoma
Wykwintne Carpaccio z kaczki skropione dressingiem z granatu i lawendy. Pycha!
Odsłon: 1600
3
Przekąski
TATAR Z ŁOSOSIA Z WERBENĄ wg przepisu Tomasza Połoma, szefa kuchni Uroczyska Siedmiu Stawów
Tatar z łososia, dzięki dodaniu werbeny (która ma cytrynowy zapach, działa en...
Odsłon: 466
1
REKLAMA
REKLAMA
- Posiłek
- Okazje
- Kuchnie świata
- Składniki
- Dieta