Kuchnia polska dzień po dniu Małgorzaty Caprari składa się z 12 tomów, odpowiadających kolejnym miesiącom. W każdym z nich znajdą Państwo przepisy na smakowite obiady i kolacje z uwzględnieniem dostępnych w danym miesiącu produktów - sezonowych warzyw i owoców. Autorka proponuje tradycyjne polskie potrawy w nowoczesnym - lekkim i zdrowym wydaniu. Każda pozycja z serii zawiera liczne kolorowe ilustracje prezentujące potrawy oraz sposób ich wykonania.
Kuchnia polska dzień po dniu
W maju młodniejemy! Wszystko wokół jest świeże i to, co na talerzu smakuje podwójnie. Świat nabiera barw, a my apetytu na wiosenne dania pełne warzyw. Kusi młoda marchewka, kalarepka, rzodkiewki i sałata. Za chwilę pojawią się pierwsze truskawki, coraz cieplejsze wieczory skłaniają nas do grillowania. Więcej słońca, więcej radości i kolorów na talerzu.
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczywo
Facaccia pomidorowa
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 98
9
Desery
Babka cytrynowa
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 502
9
3
REKLAMA