Co prawda półki sklepowe aż uginają się od rozmaitych słoikowych łakoci, to jednak domowe przetwórstwo ma się dobrze i coraz chętniej decydujemy się sięgnąć po własny słoik. Nic dziwnego, wszak czy jest coś bardziej domowego od piwniczki lub spiżarni pełnej kiszonych ogórków, konserwowych papryk, dżemów, kompotów czy nalewek? Z tej okazji przypominamy jedną z naszych darmowych książek kucharskich. Polecamy 55 pomysłów na przetwory.
Książkę możesz pobrać w trzech formatach: PDF (komputer PC), Epub (iPAD i Smartfony) oraz MOBI (Kindle).
Już niedługo światem zacznie rządzić jesień... a wraz z jesienią będziemy mieć w kuchniach pełnię sezonu na przetwory!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Pieczony ptaszek w chimichurri
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
- Impreza
- Amerykańska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Czosnek
- Oregano
Odsłon: 161
10
Dania główne
Pasta con finferli- makaron z kurkami
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 284
16
Desery
Kolorowe pączki
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 57
4
REKLAMA