Co prawda półki sklepowe aż uginają się od rozmaitych słoikowych łakoci, to jednak domowe przetwórstwo ma się dobrze i coraz chętniej decydujemy się sięgnąć po własny słoik. Nic dziwnego, wszak czy jest coś bardziej domowego od piwniczki lub spiżarni pełnej kiszonych ogórków, konserwowych papryk, dżemów, kompotów czy nalewek? Z tej okazji przypominamy jedną z naszych darmowych książek kucharskich. Polecamy 55 pomysłów na przetwory.
Książkę możesz pobrać w trzech formatach: PDF (komputer PC), Epub (iPAD i Smartfony) oraz MOBI (Kindle).
Już niedługo światem zacznie rządzić jesień... a wraz z jesienią będziemy mieć w kuchniach pełnię sezonu na przetwory!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dodatki
Papryka z cebulą z piekarnika
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
7
Ciasta
Piernik dojrzewający
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1594
17
Dodatki
Patent na obieranie jajek
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 337
10
REKLAMA