Twoje przepisy w „Na żywo”

Jeśli chcesz, aby Twoje przepisy na ciasta pojawiły się w jednym z najbardziej popularnych tygodników w Polsce, zgłoś je do nas!

Od stycznia mamy przyjemność współpracować z tygodnikiem „Na żywo", gdzie w rubryce „Kuchnia: ciasta i desery" publikowane są Wasze przepisy. Na łamach gazety pojawiły się już przepisy: goramarcina1, Ewaa , rosse, ilovebake czy izaa_a.


Dlaczego warto opublikować przepis w „Na żywo"?


Tylko w listopadzie 2013 ogółem sprzedano aż 170 905 egzemplarzy gazety! Zatem jeśli posiadasz własnego bloga i publikujesz w naszym serwisie przepisy lub po prostu masz u nas konto, dajemy Ci szansę na ogromną promocję Twoich kulinarnych umiejętności. A może dzięki nam i gazecie „Na żywo" zostanie odkryty Twój talent do wypieków?

 

Jak mam zgłosić swój przepis?


Aby zgłosić do nas swój przepis na ciasto, wypełnij krok po kroku poniższy formularz. Zaznacz w nim, czy przepis ma być opublikowany pod Twoim imieniem i nazwiskiem czy nickiem, którym posługujesz się w serwisie.

 


Skąd mam wiedzieć czy zgłoszony przeze mnie przepis zostanie opublikowany?


Każdy ze zgłoszonych przepisów skonsultujemy z redakcją „Na żywo". To oni podejmą ostateczną decyzję o publikacji. Jeśli decyzja będzie pozytywna, napiszemy do Ciebie maila z prośbą o przesłanie zdjęć do wybranych przepisów w dużej rozdzielczości. Podamy także datę publikacji.


Jeśli chcesz, aby i Twoje przepisy na ciasta znalazły się w „Na żywo" - zgłoś je do nas już teraz!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
2
Przekąski sandwicz z bekonem

Uwaga! Szykuje się niezła wyżerka! Propozycja kanapek przygotowanych na grubo...

Odsłon: 126

wszystkie
10
Zupy zupa szczawiowa

..zupa szczawiowa najlepsza ze szczawiu prosto z ogrodu; więc przed koszeniem...

Odsłon: 59

15 min
4
30 min
35

Polecane artykuły

Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Podpłomyk z bobem i szparagami, sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, muffinki pomarańczowe

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz będzie gościć w swojej kuchni zananą i lubianą aktorkę, Małgorzatę Sochę. Wspólnie przygotują pyszny podpłomyk z sezo...

2