Na rozgrzewkę - prezentacja sprawdzonych technik formowania pączków, faworków i racuchów. Na kolejnym etapie wtajemniczenia - sposoby na stworzenie pączków z białą obwódką i oryginalne sposoby podania gotowych przysmaków. Zachwyć się smakiem róży karnawałowych, odkryj słodycze z rozmaitych zakamarków świata - nawet z Egiptu! Jeśli preferujesz dania pikantne, zajrzyj do przepisów na racuchy piwne i pączki ziemniaczane.
Książkę możesz kupić w www.kdc.pl
Pączki, faworki i inne
75 przepyszności!Od klasycznych racuszków z serem po pączki z... kiełbasą!
REKLAMA
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dania główne
Cipolatas z papryką i cebulą na meksykańskim chlebie
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 171
7
Zupy
Zupa z zielonego groszku
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
- Wielkanoc
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Przyprawy
- Czosnek
- Płatki
Odsłon: 321
4
Dania główne
ryż po kurdyjsku
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1546
12
REKLAMA