Artykuły

Pojedynki

Zupa z brukselki Tagliatelle z brukselką VS.

Zielona brukselka

Brukselka, dla jednych zmora z dzieciństwa, dla innych znakomite warzywko, które można gotować, smażyć, marynować lub opiekać. Jeśli jesteście entuzjastami smaku brukselki, proponujemy Wam zupę z brukselki lub makaron. Oceń >
Medaliony rybne w sosie czosnkowo - koperkowym Flądra smażona VS.

Rybne przysmaki

Co byście chętniej zjedli na obiad: rybne medaliony z tołpygi i halibuta w amarantusowej panierce z sosem czosnkowo-koperkowym, czy może przepyszną flądrę przygotowaną w klasyczny sposób, podaną z frytkami i kiszoną kapustą? Oceń >
Bitki cielęce z kurkami Roladki wołowe VS.

Dla mięsożercy

Jeśli nie wyobrażacie sobie obiadu bez mięsa, to mamy dla Was dwie smaczne propozycje. Jedna z nich, to aromatyczne bitki cielęce z kurkami, druga zaś, to wołowe roladki z kiszonymi ogórkami i szynką. Co wybieracie? Oceń >
Shrek Ciasto Fiona VS.

Fiona kontra Shrek

Dzisiaj do pojedynku zestawiliśmy dwa fantastyczne ciasta. Jedno, którego popularność stale rośnie - ciasto "Shrek". Drugie, które dopiero co odkrywamy - ciasto "Fiona". Które wybierasz? Oceń >
Czekoladowy jabłecznik Kruche ciasto z budyniem i brzoskwiniami VS.

Przepyszne ciasta

Ciasta nigdy nie wychodzą z mody. Wiemy, że jest post, ale chyba na jeden kawałeczek można sobie pozwolić. Które ciasto wybieracie, czekoladowy jabłecznik, czy może kruche ciasto z budyniem i brzoskwiniami? Oceń >
Pancakes Marchewkowe pancakes VS.

Pancakes

Amerykańskie naleśniki smakują najlepiej w weekendowy poranek. Coś o tym wiemy, sami zajadamy się nimi bardzo często. Jeśli mielibyście do wyboru klasyczne pancakes lub marchewkowe, to które byście wybrali? Oceń >