Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadają się jako przystawka lub np lekka kolacja
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 764
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 764
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1810
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 236
Polecam.
Odsłon: 284
Składniki
Brzoskwinie odsączyć dokładnie.Ryż ugotować i ostudzić.Paprykę i szczypiorek dokładnie posiekać,ser utrzeć na gładką masę.
Do ryżu dodać ser,paprykę,szczypiorek,jogurt i majonez.Wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Brzoskwinie nadziać masą i ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą:)