Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie proste i bardzo dobre
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 67
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 907
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Z margaryny 5 żółtek cukru mąki i proszku wyrobić gładkie ciasto, podzielić na dwie części i do jednej dodać kakao jasne ciasto wyłożyć na blaszkę na to pokrojone w gruba kostkę lub ósemki jabłka.Z 5 białek i 1/2 szklanki cukru ubijamy pianę na koniec dodajemy kisiel,rozkładamy na jabłkach,na górę ciemne ciasto można pokruszyć lub nałożyć jak posypkę albo zetrzeć na tarce.Piec około 60 minut w 180 stopniach.Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem. Życzę smacznego