Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna pasta na chleb z wędzonej makreli, jajek, ogórka konserwowego, czosnku i szczypioru połączonej musztardą, majonezem i ketchupem.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1827
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1827
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 92
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry i ości. Jajka, szczypior i ogórka kroimy w drobniutką kosteczkę. Czosnek przeciskamy przez praskę.
Dodajemy majonez, musztardę i ketchup, dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Doprawiamy solą i pieprzem ziołowym do smaku. Smacznego!!!