Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niskokaloryczne, błyskawiczne przygotowanie, bardzo łatwa do wykonania Idealne dla zabieganych, dbających o linię kobiet
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 54
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
W garnku lub na patelni rozgrzewamy 3-4 łyżki oleju. Brokuł dzielimy na cząstki i wrzucamy na gorący olej. Przykrywamy garnek. W tym czasie kroimy cebulę na plasterki i dorzucamy do garnka. Następnie pomidory i seler pokrojony na kawałki. Całość 3-4 min. dusimy doprawiając solą, pieprzem i tymiankiem. Ja dodaję też pieprz ziołowy a na końcu łyżeczkę masła.
czas przygotowania max 10 min.
Można podać z kurczakiem i/lub z ryżem wtedy będzie pełne ciepłe danie