Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo, proste i banalne do wykonania, a co najwazniejsze lekkostrwne, a zarazem inne niz zwykla gotowana kura !
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 75
Składniki
piers pokroic na kawaleczki i podsmayc na teflonowej patelni bez tluszczu, jak z miesa wyjdzie sos wrzucicpokrojon marchewke, calosc doprawic do smaku wlac pol szklanki wody i dusic pod przykryciem pol godziny, mozna podawac z ryzem, smacznego zycze