Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka łatwe, smaczne i szybkie w przygotowaniu. Nie używałam cukru. A mimo to, dzięki jabłkom, są wystarczająco słodkie. Moja rodzina za nimi przepada.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 668
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Płatki owsiane, otręby, przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia dać do miski. Wbić jajka. Dodać starte na tarce o dużych oczkach (i wymieszane z cynamonem) jabłka. Wlać olej. Całość wymieszać łyżką. Ciastka układać na blaszce (zaopatrzonej w papier do pieczenia) przy pomocy dwóch łyżek. Piec w nagrzanym piekarniku do 200 st. C około 15 minut, aż ciasteczka się zrumienią.