Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawie jak golonka:)
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 111
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 65
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 111
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 67
Składniki
Smarujemy mięso wszystkimi przyprawami jak ww i zalewamy oliwą z pestek winogron. Jeżeli kurczaki mają być na ostro proponuję zostawić je na kilka godzin w lodówce. Nabiorą bardzo intensywnego smaku i zapachu.
Wkładamy wszystko do rękawa i pieczemy w piekarniku w temperaturze 180 stopni 60 minut. Po 40 minutach rozcinamy rękaw aby mięsko stało się chrupiące. Moje dzieciaki mówią na dramstiki golonki, no i wtedy nabieram ochoty... na prawdziwą golonkę.