Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, delikatne mięso do obiadu. Chociaż nie tylko. Po wystudzeniu można je pokroić na plastry i podawać jako wędlinę. Przygotowanie zabiera trochę czasu. Uważam jednak, że warto od czasu do czasu zafundować rodzinie taki rarytas.
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1577
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 119
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 90
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1577
Szybka prosta sałatka na kolację lub do pracy
Odsłon: 119
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 90
Składniki
Wymieszać składniki marynaty. Liski laurowe można rozdrobnić. Mięso umyć. Ja zdjęłam skórkę, bo jej nie lubimy. Jak kto uważa - można ją oczywiście zostawić. Natrzeć mięso marynatą i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Dać do lodówki na kilka godzin. Można nawet na całą noc. Piec pod przykryciem w 180 st. C około dwóch godzin. Od czasu do czasu polać wytworzonym sosem.