Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i puszysty biszkopt do tortu.
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 175
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 175
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
Jajka ubijamy z cukrem,wanilia na kremowa ,biala mase na najwyzszych obrotach. Dodajemy make wymieszana z maka kukurydziana i szpatulka delikatnie mieszamy . Tortownice lub rant(pieke tylko w rantach) wykladamy papierem do pieczenia -tylko spód i wlewamy mase biszkoptowa.Rant ma 20 cm srednicy
Pieczemy góra/dól 165 stopnie przez ok.45 min. Po upieczeniu,rzucam rantem o blat stolu ,zeby wyszlo powietrze i zostawiam do ostygniecia. GOTOWE!!!