Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja zawiera 860 kcal
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 171
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 53
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 147
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 171
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 394
Składniki
Wołowinę opłucz, pokrój w kostkę, Cebulę obierz, również pokrój w kostkę. Na oleju zeszklij cebulę, przełóż do garnka. Na tym samym tłuszczu usmaż mięso. Oprósz papryką, mąką i gałką muszkatołową. Zasmaż. Podlej 1 szklanką bulionu, wymieszaj, zagotuj. Całość przelej do cebuli. Zalej resztą bulionu. Dodaj sos sojowy, ziele angielskie, laur i kminek. Duś pod przykryciem około 1 godzinę. Na 10 minut przed końcem dosyp warzywa z mrożonki. Kaszę ugotuj według przepisu na opakowaniu. Podaj jako dodatek do potrawy.