Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatesowe świąteczne danie.
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 64
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 21
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 75
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 525
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 1048
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 64
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 21
Składniki
Wyfiletowałam rybę, robiłam też galaretę z pstrąga, użyłam łebków i kręgosłupów i okrawków.W sumie gotowałam 25 minut. Pod koniec dodałam filety, nie mieszając, i gotowałam na małym ogniu około 10- 12 minut. Filety były cienkie. Ostudzoną rybę wyjmuje się na półmisek. Wywar się przecedza, zaciąga przeciśniętym czosnkiem i jeszcze dodaje się lubczyku. Do wywaru dodałam namoczoną żelatynę i wymieszałam. Można zalać rybę i odstawić do lodówki do następnego dnia.
:D
Smacznego :)