Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obazda bawarska to tradycyjne danie kuchni bawarskiej. Serwuje się ją z preclem i warzywami. Zadowoli każdego sympatyka kremowych serów camembert:).
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1822
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1822
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 89
Składniki
Camembert rozgniatamy widelcem razem z twarożkiem, masłem i przyprawami.
Mieszamy do uzyskania gładkiej masy. Dodajemy posiekaną drobno cebulę i szczypiorek, ponownie mieszamy.