Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz zapach i smak chrzanu, jednak masz delikatne podniebienie? Ten piekący smak jest zbyt ostry? Mam na to dobry sposób!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 253
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1130
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 619
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 170
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 253
Składniki
By chociaż odrobinę zniwelować to piekące uczucie na języku, wystarczy napić się mleka. Dlatego, by uczynić chrzan łagodniejszym należy go zamoczyć w mleku przed obraniem.