Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze domowe. Zabieramy na wakacje.
...ale pyszny.
Odsłon: 702
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 360
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 159
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5129
...ale pyszny.
Odsłon: 702
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 79
Polecam.
Odsłon: 625
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 360
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 159
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5129
Składniki
Mięso dokładnie umyć. Oddzielić od kości. Wszystko pokroić w drobne kawałki. Dodać przyprawę, sól peklową, żelatynę, sól i pieprz do smaku. Wszystko dokładnie wymieszać. Mięso nałożyć do wyparzonych słoiczków ( 3/4 wysokości ) i dokładnie zakręcić. Tak przygotowane słoiki pasteryzować 1 godzinę. Pozostawić do całkowitego wystudzenia i powtórzyć czynność. Po wystudzeniu są gotowe. Smacznego