Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepisem na ten przysmak w nietypowej odsłonie. Mleko w tym przepisie zastąpiliśmy serkiem wiejskim. Po upieczeniu wychodzą delikatne, lekkie i chrupiące, wręcz idealne!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 904
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 65
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 904
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Jajka wbić do miski i ubić na puszystą masę. Dodać mąkę, erytrytol, serek wiejski, olej i szczyptę soli. Składniki wymieszać.
Gładkie, jednolite ciasto wylewać na rozgrzaną gofrownicę. Piec do momentu zrumienienia się gofrów.
Upieczone gofry podawać z ulubionymi dodatkami.