Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Myjemy papryczki i je wydrążamy najlepiej trzonem łyżeczki.
Gotujemy marynatę. Dodajemy papryczki gotujemy ok. 7 min.
Farsz. Ser feta łączymy z serkiem śmietankowym dodajemy pół łyżeczki oleju i przyprawiamy wg uznania.
Nadziewamy papryczki serkiem.
Papryczki wsadzamy do słoiczków. Zalewamy letnim olejem zakręcamy i ostawiamy do chłodnego miejsca na kilka dni.