Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , kruche i szybkie do zrobienia. Fajne na obiad ,ale też na rodzinną kolację.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 111
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1100
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 139
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 175
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 111
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1042
Składniki
Filet kroję jak na kotlety i rozklepuję. Pieczarki kroje drobno i podsmażam razem z posiekaną cebulą.Solę i pieprzę.
Ser kroję w kostki. Na rozklepane kotlety smaruję musztardę , układam ser i podsmażone pieczarki.
Zawijam jak na zrazy z zewnątrz dając plaster boczku . Spinam wykałaczką.
Układam w żaroodpornym naczyniu i piekę ok. 30 minut w tem. 180 stopni.Po upieczeniu wyciągam wykałaczki.