Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja taniego dania obiadowego z resztek mięsa pozostałych z niedzielnego rosołu. Przygotowując takie danie nic się nie marnuje.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 75
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 106
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 75
Składniki
Obrane mięso z kurczaka kroję w kostkę. Na maśle podsmażam cebulę pokrojoną w kostkę. Dodaję mięso. Całość posypuję przyprawami. Podsmażam, aż mięso się ładnie przyrumieni. Tak przygotowane danie z resztek podaję z surówką z warzyw. Takie mięso również świetnie smakuje podane w domowym chlebku pita.