Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna - jadł ją każdy. Co zrobić, by była delikatna, kremowa i nie sucha? Oto najlepszy sposób na pastę z jajek - już nigdy nie zrobicie jej inaczej!
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 340
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 213
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34462
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 171
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 340
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 213
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34462
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 171
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, szczypiorek siekamy.
Przestudzone jajka rozdrabniamy widelcem, dodajemy cebulę, majonez, musztardę i szczypiorek, delikatnie mieszamy aby wszystkie składniki się połączyły.
Podajemy z pieczywem.