Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i pożywna pasta na kanapki. Najlepiej smakuje podana z kromkami chleba opieczonymi w tosterze. Raz spróbujesz i przepadniesz, będziesz przygotowywał ją co najmniej raz w tygodniu.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 240
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 240
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w bardzo drobną kostkę.
Awokado umyj, obierz ze skórki i pozbądź się pestki. Przełóż do miski i rozdrobnij za pomocą widelca. Skrop sokiem z cytryny i dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek.
Do pasty z awokado wrzuć pokrojone jajka, dodaj sól, pieprz, odrobinę ostrej mielonej papryki i oliwę. Wszystko dokładnie wymieszaj.